Workshops de Barn Lifestyle & Woonbeurs zaterdag 10 oktober 2020 Nijkerk

WORKSHOP | Tangles maken

Tangles tekenen is een eenvoudige manier van tekenen met verrassend mooie resultaten en het fijne is: iedereen kan het. Het zijn simpele – meestal zwart/wit – patronen die je herhaalt. Soms teken je in een fantasievorm, maar je kunt ook sjablonen of letters gebruiken als basisvorm. Je maakt minimaal een tekening tijdens de workshop. Je kunt kiezen voor een kaart waarop al contouren staan, zodat je direct aan de slag kunt. Of je maakt een kaart met een letter tangle.


Kosten: EUR 7,50 (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Kan via onderstaande button
Tijden: Er zijn vier workshopsrondes: 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur

WORKSHOP | Leren Armband

Heb je altijd al een mooi ontwerp voor een leren armband in je hoofd maar je hebt geen idee hoe je hem moet maken? Dan heb je nu de kans! Annemieke laat je zien in haar leuke workshop hoe je een mooie leren armband maakt. Een prachtig uniek item om te dragen en je hebt hem helemaal zelf gemaakt! Natuurlijk mag je hem ook maken voor een dierbaar iemand. Wacht niet te lang met inschrijven want er zijn beperkte plekken!


Kosten: EUR 19,95 (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Kan via onderstaande button
Tijden: 10:30 uur, 12:30 uur en 14:30 uur starten


WORKSHOP | Pimp een Terracottapot

Met deze workshop ga je een terracottapot oppimpen met speciale verf van Colour the Past. Met het oog op het voorjaar is dit een superleuke workshop. Daarbij kun je meteen op een leuke manier kennis maken met krijtverf. Je kunt zoveel leuke dingen doen met krijtverf. Je pimpt een terracottapot van 18 cm doorsnede en 16 cm hoog. Er zijn verschillende kleuren krijtverf en leuke stencils om uit te kiezen. Een te gek exemplaar om je planten in te zetten!

Kosten: EUR 12,95 (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Geef op het contact formulier aan dat het gaat om de inschrijving van de Barn en welk tijdstip je de workshop wil doen
Tijden: 10.30 tot 11.15 uur/ 12.00 tot 12.45 uur/ 13.30 tot 14.15 uur

 

WORKSHOP | Kruidenring

Bij de workshop van Koken en Keuken maak je een mooie kruidenring voor in de keuken. Met verschillende soorten kruiden ga je aan de slag om deze kruidige ring te schikken. Corrie zal je assisteren en perfect uitleggen hoe je de mooiste combinaties kunt maken. Gegarandeerd succes voor een mooi kunstwerkje in de keuken. En wat zal het ook lekker ruiken met al die kruiden.


Kosten: EUR 15,- (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven:
Geef op het contact formulier aan dat het gaat om de inschrijving van de Barn en welk tijdstip je de workshop wil doen
Tijden: workshop 1: 10.30 uur workshop 2: 11.30 uur workshop 3: 13.30 uur
Betalen: contant en pin

WORKSHOP | Macramé Veer

Bij de workshop van Desired-Design krijg je stap voor stap te horen hoe je een te gekke macramé veer kunt maken. Samen ga je aan de slag en maak je je eigen kunstwerk. Je kunt hem als accessoire aan je tas hangen, of je kunt hem voor in je huis gebruiken. Misschien vind je het leuk om een mooie veer voor een vriend of vriendin te maken. Aan het eind van de workshop heb je een prachtig uniek item gemaakt.


Kosten: EUR 7,- (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Klik op de afbeelding van de workshop Veer van de Barn.
Tijden: Elk half uur start er een workshop. Geef bij je inschrijving zelf je gewenste tijd aan.

WORKSHOP | Macramé Plantenhanger

Desired-Design biedt nog een workshop aan. Ook met deze workshop ga je aan de gang met mooi touw om een prachtige macramé plantenhanger te maken. Ook hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het beste te werk kan gaan om te gekke patronen te maken in je plantenhanger! Wie wil er nu niet een hippe eigen creatie in huis hebben?


Kosten: EUR 15,- (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Klik op de afbeelding van de workshop Plantenhanger van de Barn
Tijden: Elk uur start er een workshop. Geef bij je inschrijving zelf je gewenste tijd aan.

 
 
 

WORKSHOP | Droogbloemen ring

Meer groen en bloemen in huis. Daar worden mensen gelukkig van. En al helemaal als het voor een lange tijd in huis kan blijven. Van Seizoen geeft een workshop met prachtige droogbloemen en groen opmaken aan een ring. Je kiest zelf de mooiste bloemen die het beste bij je interieur passen en gaat aan de slag om een boeket aan een ring te vormen. Uiteraard leer je de juiste opmaakmethodes hiervoor. Ook weer een uniek item voor in huis!

Kosten: EUR 20,- (inclusief materiaal)
Vooraf inschrijven: Ja en Nee
Inschrijven: Mail naar karin@vanseizoen.nl (met in de omschrijving dat het gaat om de workshop van de Barn)
Tijden: 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur