de Barn Lifestyle&Woonbeurs

De Barn is geen doorstroomlocatie in verband met de horeca die aanwezig is op de locatie. Een coronatoegangsbewijs is verplicht. Deze zal bij de ingang gescand worden.

- NEW EVENT - NEW DATE


de Barn in Nijkerk - Zaterdag 16 oktober 2021

Yes we kunnen weer!

Nu de versoepelingen een feit zijn kunnen we eindelijk weer plannen maken voor ons binnenevenement de Barn Lifestyle & Woonbeurs. Op dit te gekke evenement in een geweldige loods in Nijkerk houden we onze eerste editie. Deze Lifestyle & Woonbeurs geeft je een lekker dagje uit waar je naar hartelust kunt shoppen! Kleding, lifestyle, woonaccessoires en nog veel meer kun je er vinden. Er zijn verschillende workshops die je kunt volgen met de huidige maatregelen voor ogen. Mocht dit de komende tijd toch veranderen dan laten we dit uiteraard direct weten via deze site en alle socials!

We hebben ook nog plekken beschikbaar om deel te nemen, dus schrijf je hieronder snel in! Deze editie van de Barn Lifestyle & Woonbeurs zal plaatsvinden bij de te gekke locatie van Hart van Holland in Nijkerk. Zij hebben verschillende prachtige zalen en locaties waar je evenementen kunt houden. Dit evenement zal in De Loods plaatsvinden. Je kunt voor de deur parkeren.


#seeyouatdebarn


 
 
 
 

de Barn Lifestyle&Woonbeurs 16 oktober 2021Download hier onze flyer

Locatie van de Barn Lifestyle & Woonbeurs

Hoe werken de Coronamaatregelen nou precies voor evenementen?

Je wilt graag naar de Barn Lifestyle & Woonbeurs op 16 oktober in Nijkerk komen maar je weet even niet zo goed wat je moet doen i.v.m. de maatregelen die nog van kracht zijn. Wij helpen je een handje.

Deze locatie is geen doorstroomlocatie. Er is een horecagelegenheid aanwezig in de Loods. Hierdoor is een coronatoegangsbewijs nodig voor het evenement.

Het belangrijkste is, dat je een Coronatoegangsbewijs nodig hebt. Dat houdt het volgende in:

  • Je bent volledig gevaccineerd. Download dan de Coronacheck app van het RIVM en log in met je DiGiD. Wij scannen bij de kassa deze code en krijgen alleen een groen vakje te zien bij akkoord.
  • Je bent niet (volledig) gevaccineerd. Dan moet je een testbewijs kunnen laten zien. Testen kan gratis. Je kunt een afspraak maken op www.testenvoortoegang.nl. Deze test mag niet ouder zijn dan 24 uur. Ook deze test kun je in de Coronacheck app van het RIVM laten zetten. Wij scannen deze bij de kassa en krijgen alleen een groen vakje te zien bij akkoord.
  • Je hebt in de afgelopen 6 maanden corona gehad en hiervan heb je een herstelbewijs. Deze dien je bij je te hebben bij het evenement.


Heb je geen app? Dan mag er ook de papieren versie meegenomen worden! Klik op de button om dit te regelen

Hieronder kun je je gratis testafspraak maken. Let op: de test is 24 uur geldig.