de Barn Lifestyle&Woonbeurs

- NEW EVENT - NEW DATE

GEANNULEERD de Barn in Barneveld - Zaterdag 5 september 2020

We hebben besloten, ook na veel advies inwinnen, om de Barn van 5 september a.s. in Barneveld niet door te laten gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest maar we zullen jullie uitleggen wat de doorslag is geweest.

Hoewel we hebben gehoord dat met name bijeenkomsten in de privésfeer ervoor hebben gezorgd dat er wellicht een tweede golf aan zit te komen, werd er ook aangegeven dat bijeenkomsten van grote groepen geen goed idee is. Nu hebben we wel een doorstroom en een route in de Midden Nederland Hallen, maar we weten uit ervaring dat mensen toch te dicht bij elkaar komen als er een evenement is om te gaan winkelen. Het heeft een andere sfeer dan dat je gericht naar een winkel gaat om daar je boodschappen e.d. te doen. En om de hele dag als een politieagent mensen erop te wijzen dat ze afstand moeten houden, draagt niet positief bij aan een leuk evenement.

Wij moeten er niet aan denken dat we een brandhaard zouden zijn waardoor er mensenlevens in gevaar zouden komen. En of dit een juist besluit is, dat weten we niet. Want de overheid is zo onduidelijk over van alles. Maar gezondheid en veiligheid gaan boven alles. En daarom hopen we deze editie te verplaatsen naar een veilige datum, zodat we een te gek evenement kunnen neerzetten!

#staysafe


GEANNULEERD de Barn in Nijkerk - Zaterdag 10 oktober 2020

Nu de tweede golf van het coronavirus een feit is hebben we ook deze editie moeten annuleren. Nieuwe datum voor deze editie staat nu vast op 1 mei 2021.

#seeyouatdebarn


 
 
 
 

Edities de Barn Lifestyle&Woonbeurs 2020

 
de Barn Lifestyle&Woonbeurs 5 september 2020 in de Midden Nederland Hallen Barneveld


Op dit moment is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor dit evenement.

 
In verband met alle maatregelen rondom het coronavirus is deze editie van de Barn helaas geannuleerd.
 

 
de Barn Lifestyle&Woonbeurs 10 oktober 2020 in de Loods (hart van Holland) Nijkerk

Op dit moment is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor dit evenement.
 
In verband met de tweede golf rondom het coronavirus is deze editie van de Barn helaas geannuleerd.