BOS FAIR

Jaarlijks vindt de Bos Fair plaats. Hét grootste, gezelligste en leukste Brocante-Lifestyle-Food evenement van Midden Nederland. De Bos Fair is te vinden op verschillende mooie en sfeervolle locaties.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn op dit moment alle evenementen in Nederland verboden t/m 1 september 2020. 

BOS FAIR DOORNSE GAT 6 juni 2020

Op zaterdag 6 juni 2020 zou de Bos fair Doornse Gat plaatsvinden in het Doornse Gat in Doorn. Helaas is gebleken dat door de huidige maatregelen rondom het coronavirus alle evenementen t/m 1 september verboden zijn. Dit houdt dus in dat er geen Bos Fair plaats zal vinden in het Doornse Gat op 6 juni a.s.

We proberen een andere datum te vinden in september zodat we misschien de Bos Fair alsnog neer kunnen zetten. Mochten we hier een datum voor weten dan zullen we dit zo snel mogelijk communiceren via de social media kanalen en de website.

BOS FAIR DOORNSE GAT

Elk jaar vindt (meestal) begin september de Bos Fair Doornse Gat in Doorn plaats. Een prachtig bosrijk gebied van Staatsbosbeheer. In verband met de uitbraak van het COVID-19 virus komt helaas ook deze editie van de Bos Fair Doornse Gat te vervallen.

BOS FAIR KASTEEL DE VANENBURG 31 oktober 2020

De Bos Fair heeft ook een wintereditie! Op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg in Putten is de Bos Fair in november te vinden. Zowel binnen als buiten staan leuke deelnemers met hun mooie producten. Ook de resataurants en het grand café van Kasteel de Vanenburg zijn open die dag en serveren lekkere gerechten van hun kaart maar ook een wijntje kan er aan de bar gedronken worden. In de tuin van het Kasteel staan een aantal foodtrucks om het plaatje compleet te maken. Dit jaar hopen we dat de Bos Fair op 31 oktober kan plaatsvinden op dit prachtige landgoed. Al dan niet met de nodige aanpassingen rondom het coronavirus. Als wij hier definitief groen licht voor hebben, kan er ingeschreven worden.

#staysafe #blijfthuis #samensterk

 

 

INSCHRIJVEN BOS FAIR 6 JUNI 2020
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

INSCHRIJVEN BOS FAIR DOORNSE GAT
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

INSCHRIJVEN BOS FAIR KASTEEL DE VANENBURG
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

BOS FAIR LOCATIE

Wij zijn altijd op zoek naar mooie plekken in het land voor de Bos Fair. Weet je een plek? Twijfel dan niet en laat het ons weten via ons contactformulier. Dan stappen wij de auto in om een kijkje te nemen!

 

 Volg de Bos Fair op Social Media