BOS FAIR

Jaarlijks vindt de Bos Fair plaats. Hét grootste, gezelligste en leukste Brocante-Lifestyle-Food evenement van Midden Nederland. De Bos Fair is te vinden op verschillende mooie en sfeervolle locaties.

BOS FAIR KWINTELOOIJEN WORDT BOS FAIR DOORNSE GAT
Al verschillende jaren heeft de Bos Fair plaatsgevonden in recreatiegebied Kwintelooijen. Vanaf dit jaar heeft de gemeente Rhenen een beleidswijziging doorgevoerd waardoor de Bos Fair niet meer kan plaatsvinden in het gebied. De nieuwe locatie zal voor dit jaar het Doornse Gat in Doorn zijn. Het is nog niet zeker of we elk jaar de Bos Fair in juni ook in het Doornse Gat laten plaatsvinden. Dit zullen we aan het eind van het jaar bekijken. De datum voor deze Bos Fair is 6 juni 2020. Wil je de volledige aankondiging lezen waarom we niet meer in Kwintelooijen staan, klik dan HIER. Openingstijden 10:00 uur-16:00 uur. Inschrijven kan hieronder.

INSCHRIJVEN BOS FAIR 6 JUNI 2020
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

BOS FAIR DOORNSE GAT
Natuurlijk mag ook de Bos Fair Doornse Gat niet ontbreken. Elk jaar, aan het einde van de zomervakantie, eind augustus of begin september, strijkt de Bos Fair neer in het mooie Doornse Gat in Doorn. Ook hier is het concept van de Bos Fair hetzelfde. Lifestyle, Brocante en Food staan centraal. Circa 100 deelnemers zijn aanwezig deze dag op dit prachtige recreatiegebied van Staatsbosbeheer. Natuurlijk mag het gezellige terras niet ontbreken en zijn er uiteraard een aantal foodtrucks met de lekkerste etenswaren. Zodra we de datum weten voor de Bos Fair Doornse Gat 2020 zullen we dit uiteraard communiceren op deze pagina en op Social Media. Tot die tijd kun je nog niet inschrijven hiervoor.

INSCHRIJVEN BOS FAIR DOORNSE GAT
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

BOS FAIR KASTEEL DE VANENBURG
De Bos Fair heeft ook een wintereditie! Op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg in Putten is de Bos Fair in november te vinden. Zowel binnen als buiten staan leuke deelnemers met hun mooie producten. Ook de resataurants en het grand café van Kasteel de Vanenburg zijn open die dag en serveren lekkere gerechten van hun kaart maar ook een wijntje kan er aan de bar gedronken worden. In de tuin van het Kasteel staan een aantal foodtrucks om het plaatje compleet te maken. Zodra we de datum weten voor de Bos Fair Doornse Gat 2020 zullen we dit uiteraard communiceren op deze pagina en op Social Media. Tot die tijd kun je nog niet inschrijven hiervoor.

INSCHRIJVEN BOS FAIR KASTEEL DE VANENBURG
Klik op onderstaande link om je in te schrijven

BOS FAIR LOCATIE

Wij zijn altijd op zoek naar mooie plekken in het land voor de Bos Fair. Weet je een plek? Twijfel dan niet en laat het ons weten via ons contactformulier. Dan stappen wij de auto in om een kijkje te nemen!

 

 Volg de Bos Fair op Social Media