Bos Fair

Jaarlijks vindt de Bos Fair plaats. Hét grootste, gezelligste en leukste Brocante-Lifestyle-Food evenement van Midden Nederland.

BOS FAIR KWINTELOOIJEN
Al verschillende jaren is de Bos Fair te vinden in recreatiegebied Kwintelooijen. Dit ligt tussen Veenendaal en Rhenen. Wat begon als een klein intiem evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groot en gezellig evenement met ca. 125 deelnemers in brocante en lifestyle producten. Hiernaast is er een Foodcorner met verschillende foodtrucks aanwezig. Ook een gezellig terras mag niet ontbreken. De Bos Fair Kwintelooijen vindt meestal plaats de eerste of tweede zaterdag van juni. Dit jaar zal de zesde editie plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2019. Openingstijden 10:00 uur-17:00 uur. Helaas hebben we deze editie van de Bos Fair moeten annuleren vanwege slechte weersomstandigheden.

BOS FAIR DOORNSE GAT
Natuurlijk mag ook de Bos Fair Doornse Gat niet ontbreken. Elk jaar, het eerste of tweede weekend in september, strijkt de Bos Fair neer in het mooie Doornse Gat in Doorn. Ook hier is het concept van de Bos Fair hetzelfde. Dit jaar zal de Bos Fair in het Doornse Gat plaatsvinden op zaterdag 7 september 2019. Openingstijden 10:00 uur-17:00 uur.

BOS FAIR KASTEEL DE VANENBURG
De Bos Fair heeft ook een wintereditie! Op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg in Putten is de Bos Fair in november te vinden. Zowel binnen als buiten staan leuke deelnemers met hun mooie producten. Ook de resataurants en het grand café van Kasteel de Vanenburg zijn open die dag en serveren lekkere gerechten van hun kaart maar ook een wijntje kan er aan de bar gedronken worden. In de tuin van het Kasteel staan een aantal foodtrucks om het plaatje compleet te maken. Dit jaar zal de Bos Fair bij Kasteel de Vanenburg plaatsvinden op zaterdag 2 november 2019. Openingstijden 10:00 uur-16:00 uur.

BOS FAIR LOCATIE

Wij zijn altijd op zoek naar mooie plekken in het land voor de Bos Fair. Weet je een plek? Twijfel dan niet en laat het ons weten via ons contactformulier. Dan stappen wij de auto in om een kijkje te nemen!