Bos Fair – Kasteel De Vanenburg

Op zaterdag 10 november a.s. staat voor de tweede keer de Bos Fair bij Kasteel De Vanenburg in Putten. Deze winterse editie wordt zowel binnen als buiten gehouden. Dit jaar combineren we de Bos Fair met het Proef en Beleef Evenement van Kasteel de Vanenburg. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over deze editie van de Bos Fair. 

Als je je inschrijft ontvang je altijd een respons dat de inschrijving is ontvangen.

Binnen in de bijgebouwen en in het kasteel zal er plaats zijn voor de deelnemers van de Bos Fair. Het Grand Cafe van Klein Vanenburg zal ook zijn deuren openen deze dag. Zodat er overal wat te beleven is. Het grootste gedeelte van de tuin achter het Kasteel zal ingevuld worden door het Proef en Beleef Evenement van het Kasteel zelf.  Hier kunnen de bezoekers allerlei lekkere dingen proeven die het Kasteel op de kaart heeft. De verharde stukken en de voorkant van de tuinen van het Kasteel zullen ingericht worden voor de deelnemers van de Bos Fair. Ook een gedeelte van de paden naar Klein Vanenburg toe zullen voor de deelnemers van de Bos Fair zijn. Als je je aanmeldt voor binnen, dan zal de organisatie een keuze maken waar je komt te staan.  Dit in verband met de diversiteit die we op het hele landgoed willen uitstralen. Ook zal er weer een goed te volgen route zijn voor de deelnemers. 

In verband met het Proef en Beleef Evenement van Kasteel de Vanenburg zal het Foodgedeelte deze dag door het Kasteel worden verzorgd.

Neem hier alvast een kijkje op de site van Kasteel de Vanenburg! Misschien boek je wel een nacht in een van de mooie kamers van het Kasteel en begin je relaxed aan de Bos Fair Kasteel de Vanenburg!

Inschrijven kan hier: