Bezoekersinformatie Bos Fair Kwintelooijen

Bezoekersinformatie Bos Fair

Wat leuk dat je als bezoeker langskomt op de Bos Fair! Onderstaande informatie kan handig zijn voor je!

Bos Fair Kwintelooijen | zaterdag 2 juni 2018

Adresgegevens: Oude Veensegrindweg (naast nr 55) in Rhenen

WEGOMLEIDING: De Geertesteeg in Rhenen is ter hoogte van de rotonde van Autobedrijf Otto de Gooijer afgesloten. Je kunt niet via deze kant de Oude Veensegrindweg op komen. Het verkeer wordt omgeleid via Elst (Veenendaalsestraatweg) om zo de Oude Veensegrindweg op te komen. Voor fietsers is het waarschijnlijk wel mogelijk om via de Geertesteeg op de Oude Veensegrindweg te komen.

Openingstijden: 10.00 uur – 17.00 uur. Mocht je eerder aanwezig zijn dan kun je nog niet het terrein op i.v.m. de opbouw van de stands en het realiseren van de routes en veiligheid. De organisatie gaat hierover niet in discussie.

Parkeren en de aanrijroute: Er is rechts bij de ingang een speciale plek voor de fieters. De scouting wijst de plek aan! Vanuit hier is een kassa aanwezig.

Heb je een invalidenparkeerkaart? Laat dit dan bij de ingang van Kwintelooijen zien aan de scouting, we hebben een aantal parkeerplekken gereserveerd hiervoor! Let op, alleen bij het hebben en laten zien van een invalideparkeerkaart is recht op een invalidenparkeerplek. De scouting of iemand van de organisatie zal hierover niet in discussie gaan.

Parkeren voor auto’s is op de plek achter de Bos Fair. Scouting wijst de weg. Vanuit hier zijn er 2 kassa’s, dit is tevens de ingang van de Bos Fair. Tegenover de kassa is onze informatietent én de EHBO.

De weg op Kwintelooijen wordt voornamelijk gebruikt voor de auto’s. Dit is in verband met de veiligheid. Wel kun je makkelijk oversteken tussen de 2 delen van de Bos Fair. Ook hier zal de scouting begeleiden!

Entree is EUR 3,- . Bij de kassa is geen pin aanwezig. Graag contant te betalen (heel graag gepast). Parkeren is gratis en toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Neem voldoende contanten mee want je kunt niet bij elke standhouder pinnen.

Let op: Parkeren langs de Oude Veensegrindweg is verboden! Deze moet vrij blijven voor eventuele hulpdiensten. Er is plek genoeg op Kwintelooijen zelf!

Benieuwd wat het weer is op 2 juni? Klik dan hier!

Karsten&Konings Events is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen goederen en/of eigendommen op en tijdens de evenementen.