Bezoekersinformatie Bos Fair

Bos Fair Kasteel de Vanenburg | Zaterdag 2 November 2019

Adresgegevens: Vanenburgerallee 13 in Putten

Openingstijden: 10.00 uur – 16.00 uur. Mocht je eerder aanwezig zijn dan kun je nog niet het terrein op i.v.m. de opbouw van de stands en het realiseren van de routes en veiligheid. De organisatie gaat hierover niet in discussie.

Parkeren en de aanrijroute: Bij Kasteel de Vanenburg is een grote parkeerplaats aanwezig. Ook naast deze parkeerplaats is op het terrein van bedrijf Open Text voldoende plek om te parkeren. Dit terrein ligt net voor Kasteel de Vanenburg. Op de dag zelf zal een extra bord aanwezig zijn om dit duidelijk te maken.

Heb je een invalidenparkeerkaart? We hebben een aantal parkeerplekken gereserveerd hiervoor! Let op, alleen bij het hebben en laten zien van een invalideparkeerkaart is recht op een invalidenparkeerplek. Fietsen kunnen terecht voor het hek van het kasteel. Je kunt niet met de fiets het terrein op.

Er zijn 2 kassa’s aanwezig op het terrein. Eentje vooraan bij het hek en eentje bij de brug vanaf de parkeerplaats. Entree is EUR 5,-. Bij de kassa is geen pin aanwezig. Graag contant te betalen (heel graag gepast). Parkeren is gratis en toegang voor kinderen tot 12  jaar is gratis. Neem voldoende contanten mee want je kunt niet bij elke standhouder pinnen.

Het gehele terrein en ook de gebouwen zijn toegankelijk en in gebruik door het evenement. Bij de ingang is een plattegrond beschikbaar waarop de route is te vinden.

Honden zijn welkom op het landgoed, mits aangelijnd. Helaas kunnen ze niet mee naar binnen toe. Dit is niet toegestaan door Kasteel de Vanenburg.

Karsten&Konings Events is niet aansprakelijk voor verloren of gestolen goederen en/of eigendommen op en tijdens de evenementen.