Bos Fair

Jaarlijks vindt de Bos Fair plaats. Hét grootste, gezelligste en leukste Brocante-Lifestyle-Food evenement van Midden Nederland.

Al verschillende jaren is de Bos Fair te vinden in recreatiegebied Kwintelooijen. Dit ligt tussen Veenendaal en Rhenen. Wat begon als een klein intiem evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groot en gezellig evenement met ruim 125 deelnemers in brocante en lifestyle producten. Hiernaast is er een Foodcorner met verschillende foodtrucks aanwezig. Ook een gezellig terras mag niet ontbreken.

Dit jaar vindt de Bos Fair – Kwintelooijen plaats op zaterdag 10 juni 2017. Van 10.00 uur – 17.00 uur ben je van harte welkom in het mooie gebied om te shoppen en natuurlijk om te eten en drinken in onze Foodcorner. Uiteraard hebben we ook weer verschillende leuke kinderactiviteiten en zal er dit jaar een te gekke roofvogelshow zijn!

Inmiddels is ook de Bos Fair in het Doornse Gat een jaarlijks terugkomend evenement. Op zaterdag 2 september hebben we weer kunnen genieten van te gekke deelnemers, vele enthousiaste bezoekers en heerlijk eten!

Op 23 september a.s. strijkt de Bos Fair neer in de Betuwe. Dit keer zetten we de Bos Fair, in samenwerking met Staatsbosbeheer, neer op het prachtige Landgoed Soelen in Zoelen (dicht bij Tiel). Op deze sfeervolle plek in de bossen staan er weer enthousiaste deelnemers met hun mooie producten klaar om de bezoekers blij te maken! Inschrijven kan nog. We hebben nog een paar plekken. Klik snel hier.

Dit jaar, op zaterdag 11 november, hebben we een mooie winter-editie van de Bos Fair! We gaan hiervoor naar Putten om bij Kasteel de Vanenburg de winterperiode in te luiden. Zowel binnen als buiten kun je terecht voor allerlei moois! Een verteller voor de kinderen mag natuurlijk niet ontbreken hier! En nog veel meer leuks is er te zien en te doen! Ook hiervoor kun je je als deelnemer nog inschrijven! Klik snel hier.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar mooie plekken in het land voor de Bos Fair. Weet je een plek? Twijfel dan niet en laat het ons weten op vragen@karstenkoningsevents.nl. Dan stappen wij de auto in om een kijkje te nemen!

 

Fotocredit: de Heeren van Driebergen